mandag 7. februar 2011

Presentasjon av Creamie

Det er sikkert mange av dere som har hørt om klesmerket Cream? De har en feminin og romantisk stil der de fleste klærne lett kan kombineres med hverandre, gjerne lag på lag. Den store nyheten er at de kommer nå med en kolleksjon for barn! Merket heter Creamie og det er jenter i alderen 4 - 12 år som er så heldige å få muligheten til å gå med disse fantastiske klærne. Prisen er også overkommelig :)


 Det er viktig å ha noe å glede seg til. Derfor ser vi veldig frem til at det skal nærme seg høst (utrolig nok) og at Creamie kommer i butikken! Det kommer flere klesnyheter om ikke så lenge, vi har nemlig vært veldig heldige å få tak i enda en fantastisk leverandør som jeg skal røpe om ike så lenge!


Nå venter vi hver dag på at nyheter innenfor interiør skal komme også. Påfyll av lys i ulike str og fasonger har kommet, snart kommer nok nyhetene fra messa på løpende bånd :) Om ikke så alt for lang tid håper vi også at nettbuttikken vår er oppe og går. Det tar jo alltid lenger tid enn det man tror, men den er på vei :)

Ingen kommentarer: