mandag 31. januar 2011

Presentasjon av GANT home

Her hos oss har vi et godt utvalg av Gant Home. Vi fører sengetøy, sengetepper, håndklær, badematter, morgenkåper, putetrekk, pledd og servise. Bildene er fra det nyeste serviset vi har fått inn. Det finnes i flere farger, og det er bare å komme innom en av butikkene våre for å ta en titt i katalogen. Skulle du ha noen spesielle ønsker som vi ikke har i butikken er vi selvfølgelig behjelpelige med det :)Gant har over 300 butikker fordelt på ca 70 land. Gant ble grunnlagt i 1941 av Bernard Gant i USA, men i 1999 var det tre svenske entrepenører som kjøpte opp Gant for 570 millioner svenske kronor. I 2006 ble Gant børsnotert og siden 2008 har Gant vært eid av det sveitsiske firmaet Maus Frères S.A.

Gant er i utgangspunktet et klesmerke, men både parfymer, accessoirer og hjeminnredning har fått egne kolleksjoner, dog i en litt mindre skala.

*

Tilbudet vårt om -25% for våre følgere er over for denne gang. Jeg anbefaler alle sammen og titte innom her på torsdag, da røper vi den store hemmeligheten :)

*


Ingen kommentarer: