lørdag 18. september 2010

Oppussingen er i gang


Nå har vi satt i gang med oppussing av lokalet på Liertoppen. Som dere ser på bildene så har det vært en klesbutikk der før oss. Lokalet måtte ryddes før vi kunne overta det (det slapp vi å gjøre heldigvis), og torsdag denne uken satte vi i gang! Gulvet er såpas nytt så det beholder vi. Den oransje fargen derimot beholder vi ikke... Mange liter med hvitmaling og gråmaling er kjøpt inn, så her skal det bli fint!
Vi var så heldige at vi kunne beholde noe av innredningen som var der. Disken feks blir et supert utgangspunkt på det vi har tenkt oss:) Veggen bak har vi noen planer på, men ikke bestemt oss helt enda.
På bildene under ser dere at vi har kommet i gang med malingen. Blir det ikke bra? Litt vanskelig å se det for seg med alle pappeskene i veien kanskje... Jeg skal ta flere bilder snart så får dere et enda bedre bilde på hvordan ting blir.
Det blir et lyst og hyggelig lokale og det kommer stadig innom nye leverandører som vil være med på åpningen, så her kommer vi til å få masse spennende varer.
Jeg kommer til å legge ut linker til flere leverandører etterhvert, og siden her kommer helt sikkert til å endre utseende snart. Men akkurat nå, så er det maling og snekring som står i hodene våre... Oppdateringer kommer og vi håper å se flest mulig av dere der etterhvert:)


Hilsen Kaja

3 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Det ser kjempebra ut! :)))) Heldige dere som får gjøre dette! Jeg har SÅ lyst, men er veldig usikker på om det går i en liten by som Elverum... (Det er allerede flere butikker her)

Fru Fjeldhammer sa...

Dette ser spennende ut, lykke til!

Jennys fire vegger sa...

Åh, spennende! Morsomt at dere har startet bloggen helt fra første stund, det gjør det ekstra fint å følge med. Lykke til!

Ha en fin søndag!
Klem Jenny