mandag 31. januar 2011

Presentasjon av GANT home

Her hos oss har vi et godt utvalg av Gant Home. Vi fører sengetøy, sengetepper, håndklær, badematter, morgenkåper, putetrekk, pledd og servise. Bildene er fra det nyeste serviset vi har fått inn. Det finnes i flere farger, og det er bare å komme innom en av butikkene våre for å ta en titt i katalogen. Skulle du ha noen spesielle ønsker som vi ikke har i butikken er vi selvfølgelig behjelpelige med det :)Gant har over 300 butikker fordelt på ca 70 land. Gant ble grunnlagt i 1941 av Bernard Gant i USA, men i 1999 var det tre svenske entrepenører som kjøpte opp Gant for 570 millioner svenske kronor. I 2006 ble Gant børsnotert og siden 2008 har Gant vært eid av det sveitsiske firmaet Maus Frères S.A.

Gant er i utgangspunktet et klesmerke, men både parfymer, accessoirer og hjeminnredning har fått egne kolleksjoner, dog i en litt mindre skala.

*

Tilbudet vårt om -25% for våre følgere er over for denne gang. Jeg anbefaler alle sammen og titte innom her på torsdag, da røper vi den store hemmeligheten :)

*


fredag 28. januar 2011

Messeprat og masse tilbud!

Ah, for en dag det var i går. Vi fartet frem og tilbake hele dagen. Fikk bestilt masse fint hos bla ON, Miljøgården, Lama, Børscompagniet og ikke minst vår nyeste leverandør LISBETH DAHL. Vi er kjempefornøyde med å få de herlige paraplyene og smykkestativene til butikkene våre. Vi vet det er mange som har etterspurt det, så nå kan dere bare glede dere! Vi oppdaterer dere selvfølgelig på når det kommer til butikkene.

Pga alt det nye vi har bestilt (og vi har en dag igjen på lørdag) så trenger vi hjelp av dere til å gjøre plass til alt det nye som kommer i butikkene! Vi velger  å stadig sette nye varer på -50%! Jo mer som blir solgt jo bedre plass får vi til nyheter. Det er vel en vinn, vinn situasjon? :)

*

Torsdag neste uke har vi en ekstra stor overraskelse på lur til dere, så bare følg med!!!

onsdag 26. januar 2011

Det er i morgen det skjer!

I morgen er den store dagen for oss interiørbutikker. Interiørmessen på Lillestrøm starter og varer helgen ut. Vi stiller mannsterke opp for å få med oss alt! Vi gleder oss til å få med oss siste nytt fra våre leverandører og lover selvfølgelig å dele det med dere. Vi skal ta masse bilder for å oppdatere dere på sesongens trender. Vi kommer også til å gi dere noen smakebiter på hva vi kommer til å ta inn til butikkene våre, det er bare å glede dere!

 (Bildene er lånt av Pej-gruppens siste trendanalyse)

Vi har allerede fått inn nyheter fra Gant. Et kjempe fint servise samt nye putetrekk og pledd. Jeg lover å vise dere bilder snart :)
mandag 24. januar 2011

Presentasjon av Gamila Secret

I dag ønsker vi å fortelle dere litt om en av våre leverandører, nemlig Gamila. Hver mandag fremover kommer vi til å presentere en ny leverandør for dere slik at dere får en oversikt over hva vi har og hvorfor :)


Gamila secret er en velegnet såpe for daglig rensing og pleie av ansikt, hender og kropp. Alle produktene gjør huden yngre, sunnere og mykere, også for dem som har et hudproblem. Ved daglig bruk vil denne såpen gjøre at huden din holder seg i balanse, slik at den kan fortsette å lege seg selv. Vi er en av få i Norge som fører denne såpen
 

  • 100% naturlige substanser, ingen konserveringsstoffer, farge, emulgator, voks eller mineraloljer som tetter porene.

  • Basert på vegetabilske oljer, inklusiv 80% kaldpresset olivenolje fra første pressing.

  • Inneholder sheasmør, druekjerneolje, søt mandelolje, laubærbladolje, avokadoolje og kokosolje pluss en blanding av femten lokale urter.

  • Renser huden og stimulerer dens egne legende egenskaper. Tilfører huden fuktighet og styrker dens elastitet.

  • Ikke testet på dyr

  • Passer alle hudtyper, menn, kvinner og barn. Kan også brukes som barbersåpe.Hvis du ønsker å lese mer om Gamila så kan du gjøre det her
*
Vil også minne dere på at vi nå er inne i siste uke med tilbudet vårt til dere som følger bloggen. Husk -25% på alle varer ut uken :)

onsdag 19. januar 2011

Er du en syvsover... ?

Det er enda kaldt ute, vi har jo kke kommet lenger enn midten av januar... Tross alt så går vi mot lysere tider selv om det tar litt tid. Så, i påvente av varmere tider, kan vi her i Hjemme Hos Interiør friste med herlige produkter for seng og soverom. Nå kan man nyte morgenen litt ekstra under den varme dynen.  


Hva er vel ikke bedre da enn puter av kanin, ullputer og sengetøy fra GANT, duftende hjerter fra J-line, håndlagde fat fra marokko og søte bamser fra J-line.


Jeg vet i hvert fall at jeg hadde ligget litt ekstra i denne myke og fristende sengen!

*

Nå er vi inne i den nest siste uken med tilbudet vårt for dere følgere. Dette tilbudet gjelder alle som legger seg til som følgere her på bloggen. -25% på alle varer. Og ikke glem at vi har masse varer på -50% også. Vi gjør nemlig plass til alle varene vi har tenkt til å bestille på interiørmessen i slutten av mnd! Vi har også lagt inn en stor bestilling på herlige nyheter fra GreenGate. Det tror jeg vi alle har ventet lenge på :)
*

Klem Kaja

torsdag 13. januar 2011

Våren er på vei

Sakte men sikkert så forsvinner julen her hos oss. Vi har fortsatt noe igjen på salg, men det som står i fokus nå er våren! Vi får frem blomster og friske farger.


 Noen nyheter har kommet også. Vi har endelig fått inn noe klær fra herlige Kaffe. Mer kommer etterhvert, så det er bare å smøre seg med tolmodighet. Når man venter på noe bra, så venter man ikke forgjeves... :)

 Herlige kanin-luer som er gode nå i kulden. Sjal med matsjende luer i ull og alpakka er heller ikke å forakte:)

*

Ikke glem at dere får -25% i begge butikkene våre hvis dere legger dere til som følger her på bloggen !

tirsdag 11. januar 2011

Vi blir aldri lei av salg!

Nå er varetellingen endelig over og mange fine varer kommer stadig på salg! Nedenfor ser dere noen bilder på ting vi fant frem i går og som vi selger til -50%

Kom innom og ta en titt da vel. Husk å legg dere til som følger her på bloggen. Da får dere -25% på alle varer de neste ukene:)

mandag 10. januar 2011

Mer varer på SALG!

Kjapt innom for å vise dere noe mer av det som har kommet på salg i løpet av dagen :)

 
 Kjempesøt vase i fattigmannsølv. Praktisk oppbevaring til diverse lys. Fine og robuste lysestaker med hjerter. Og det beste av alt? -50% :)


lørdag 8. januar 2011

Ekstratilbud til dere som følger bloggen!

****************************************

Vi i butikken er i et herlig januarsalg-humør om dagen. Derfor ønsker vi å gi dere som følger bloggen vår et lite ekstratilbud de kommende ukene, nemlig - 25% på alle varer! Det eneste du trenger å gjøre, er å legge deg til som følger før du kommer innom butikken vår på Liertoppen :)
 
*

Håper dere utnytter dere av tilbudet, vi ønsker å se så mange som mulig av dere! Og ikke minst, husk å si fra at dere vil ha -25% på alle varene dere handler! :)

****************************************

torsdag 6. januar 2011

SuperDuperFantastiskRyddeSalg

Vi rydder plass til nye varer og ikke minst klær! Vi har derfor et SuperDuperFantastiskRyddeSalg! Vi har en hel hylle med -50% og den fylles på fortløpende! I første omgang er det bla:

 Gant putetrekk 65 x 65 - 50%. Herlige kopper før 179 nå 89,50,-

 -50% på mange fine mor og barn figurer.

 Lampeskjermer og nostalgiske gyngehester i tre str - 50%

*

Det kommer som sagt masse spennende på tilbud hver dag, så følg med! Jeg står i butikken og oppdaterer jevnlig når noe nytt finner veien til salgshyllen :) Håper du tar turen innom! Klem Kaja:)