mandag 27. september 2010

Ledig hylleplass...

Lurer du på hva disse hyllene skal inneholde? I dag har vi malt siste strøket så de er klare til å bli fyllt opp... Du skal ikke se bort i fra at det kommer noen varer fra Bruka der. Fikk leveranse fra de etter at vi hadde gått for dagen, så i morgen står de og venter på å bli pakket opp:)
Nå er det under to uker til vi åpner på Liertoppen. Butikken på Eikersenteret er åpen som vanlig, så det er bare å ta en tur innom for dere som er i nærheten:)

*

torsdag 23. september 2010

Ting begynner å skje!

Bare en kjapp tur innom for å vise dere at det er fremgang i butikken! Jada, rotete og ingen "glans"bilder akkurat...
Nå har vi holdt på i litt over en uke. Snart har det meste av grunnjobben blitt gjort. Myyyyyye maling, maaaaange lag og maaaasse bygging av hyller. Bildene ble tatt før vi startet i dag. Vi holdt på til kl 20, så vi fikk gjort masse:)

*
I morgen skal jeg innom og male litt ekstra og da skal jeg vise dere mer!


*

Hilsen oss på Hjemme Hos Interiør

mandag 20. september 2010

Vi snekrer i vei :)

Hmmm, hva skal dette bli mon tro...?
Det er litt av den nye disken vår! Vi bygger den rundt den gamle så vi får vårt eget preg på den. Gode, gamle og slitte planker:) Vi skal bygge hyller foran til såper o.l. Bak har vi jo allerede alt vi trenger siden den gamle står inni :)


*


Klem Kaja

lørdag 18. september 2010

Oppussingen er i gang


Nå har vi satt i gang med oppussing av lokalet på Liertoppen. Som dere ser på bildene så har det vært en klesbutikk der før oss. Lokalet måtte ryddes før vi kunne overta det (det slapp vi å gjøre heldigvis), og torsdag denne uken satte vi i gang! Gulvet er såpas nytt så det beholder vi. Den oransje fargen derimot beholder vi ikke... Mange liter med hvitmaling og gråmaling er kjøpt inn, så her skal det bli fint!
Vi var så heldige at vi kunne beholde noe av innredningen som var der. Disken feks blir et supert utgangspunkt på det vi har tenkt oss:) Veggen bak har vi noen planer på, men ikke bestemt oss helt enda.
På bildene under ser dere at vi har kommet i gang med malingen. Blir det ikke bra? Litt vanskelig å se det for seg med alle pappeskene i veien kanskje... Jeg skal ta flere bilder snart så får dere et enda bedre bilde på hvordan ting blir.
Det blir et lyst og hyggelig lokale og det kommer stadig innom nye leverandører som vil være med på åpningen, så her kommer vi til å få masse spennende varer.
Jeg kommer til å legge ut linker til flere leverandører etterhvert, og siden her kommer helt sikkert til å endre utseende snart. Men akkurat nå, så er det maling og snekring som står i hodene våre... Oppdateringer kommer og vi håper å se flest mulig av dere der etterhvert:)


Hilsen Kaja